Fursecuri cu portocale

de adnia in Prajituri, 3 Ian 2013 | 5717 vizualizari

 

Imi plac tare mult portocalele...pt. mine, iarna miroase a portocale si scortisoara....

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat avem nevoie de:
  • -1 pachet de unt la temperatura camerei (daca folositi margarina, ele ies mai fragede de la inceput, cele cu unt avand nevoie de o zi-doua pt. a se fragezi)
  • -200 gr. zahar pudra
  • -2 oua mari
  • -zeama de la 1 portocala
  • -1 praf de copt stins
  • -2 fiole esenta de portocale
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -faina cat cuprinde
  • Pt glazura:
  • -zeama de la 1/2 lamaie
  • -100 gr. zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Am mixat bine toate ingredientele pt. aluat, apoi l-am dat la rece pt. cca 30 min., apoi l-am intins in foaie groasa de cca 5 mm, am taiat formele si le-am dat la cuptorul incins (aprox. 15 min). Dupa ce s-au racit, am facut glazura, amestecand energic zeama de lamaie cu zaharul pudra. Am decorat fursecurile cu glazura astfel obtinuta....dupa care am mancat aproape jumate din ele:))

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede